Har du en opdateret aftale for mobil-, fastnet- og dataprodukter, og udnytter du den optimalt?

Passer dine mobilpakkernes indhold til brugernes behov eller betaler du for produkter, din organisation ikke anvender? Tilbyder du arbejdsgiverbetalt telefoni og internet til dine medarbejdere eller overvejer du det?

Abonnementer på mobil- og fastnettelefoni er under prispres, så uden en opdateret aftale med din teleoperatør risikerer du at betale for meget. Hvis du derimod har en opdateret aftale er du så sikker på, du reelt får det aftalen indeholder? Desuden er markedet for arbejdsgiverbetalte teleydelser ændret, hvorfor en bruttolønsordning måske ikke er den optimale løsning for dig og dine medarbejdere. Det er derfor tid til at overveje, hvad der tilbydes og under hvilke former, så administrationen ikke overstiger gevinsten.

At få et overblik – baseline og benchmark – over dine aftaler og brugen af dem kræver ingen arbejdsindsats fra dig. Med udgangspunkt i dine faktureringer fra din teleoperatør kan vi hurtigt give dig et overblik over antal abonnementer, totalomkostninger, samt ubrugte abonnementer eller produkter, der med fordel kan opsiges eller omlægges til nye produkter. Vi leverer et komplet skriftligt overblik, som vi sammen gennemgår, når det passer i din kalender.

Du undgår at betale for mere end du anvender og dine brugere får den ydelse, de har behov for!