Er tryghed en del af din digitaliseringsstrategi?

Personalarm, tryghedsløsning, nødkald, beboerkald, dørlås, overfaldsalarm – Hvilken type har din organisation og er det en del af en samlet infrastrukturløsning?

Den teknologiske udvikling går stærkt – også når det gælder alarm, sikring og tryghed. Udviklingen af trådløse alarmenheder gør det nu muligt at implementere it-baseret tryghedsløsninger mod tidligere en simpel el-installation. Men har du en plan for, hvad du gør med dine alarmer og telemetriløsninger, når teleoperatørerne udfaser 2G? Har du reelt det, der skal til for at sikre den essentielle tryghed for både organisationens medarbejdere, borgere og institutionsbeboere? Har du en samlet strategi for alarm, sikring og tryghed? Hvis ikke, så betaler du med garanti for meget for dine løsninger.

Vi tilbyder, at skabe et overblik over dine nuværende løsninger og levere en digitaliseringsstrategi for en ny tryghedsplatform, der integreres med den eksisterende it-infrastruktur, tablets og smartphones.Således bistår vi med udarbejdelse af en total strategi, herunder afdækning af hvilke krav der er for at skabe en tryg hverdag. Når kravene er kendte, kan der indhentes tilbud fra leverandører eller afholdes et udbud, så du til enhver tid sikres den rette løsning til den rette pris.

Tryghed har ingen pris! Men med strategisk og rettidig planlægning samt markedskendskab kan omkostningerne hertil optimeres.